М Кеш со хуманитарна велигденска донација

18.04.2023

По повод велигденските празници М Кеш донираше хуманитарни пакети со неопходни намирници, храна и средства за социјално ранливи семејства во Охрид.

Стареењето на популацијата во Македонија наметнува голем број на здравствени, социјални и економски предизвици. Многу стари лица живеат сами и изолирани, ситуација која е дополнитено влошена со најновите инфлациски текови во светот и во нашата земја.

М Кеш како општествено одговорна компанија во рамките на своите можности секогаш се труди да помага на луѓе, семејства и организации на кои им е потребна помош, при што за време на овогодинешните велигденски празници успеа да израдува повеќе социјално загрозени семејства кои не се во можност да си ги обезбедат основните намирници за храна и неопходни хигиенски средства.

Повеќе новости
Претходно Славиме роденден и даваме пари!
10.04.2023

Славиме 8-ми роденден и даваме пари!

Види повеќе
Следно Извлечени се првите пет добитнци од роденденската наградна игра
20.04.2023

Со огромно задоволство ве информираме дека ги извлековме првите пет добитници на 5.000 денари од првото коло од нашата голема роденденска на...

Види повеќе