М Кеш со нова летна кампања и со 25 нови подароци за апликантите ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ.

10.06.2021
Повеќе новости
Следно Предности на електричен тротинет во споредба со други превозни средства
14.06.2021

Пандемијата не одалечи и речиси го запре користењето на јавен превоз. Недостаток на места за паркирање, како и цената за истите ќе ве натера...

Види повеќе