Немај проблеми ! Славиме 9ти РОДЕНДЕН и доделуваме фантастични парични награди!

01.04.2024

Со секој земен кредит најдоцна до 31 Maj станувате потенцијален добитник на фантастични парични награди . Замислете, секоја недела доделуваме по 9 999 ден. на еден среќен добитник и главна награда со неверојатни 99.999 ден. ! 

Како да учествувате: Земете кредит во периодот од 01 Април до 31 Мај и автоматски станувате дел од лотарија и потенцијален добитник на 9.999 ден. секоја недела и главна награда во вредност од 99.999 ден.

Зошто 9.999? : Затоа што девет години растеме заедно! Ова е само мал знак на нашата голема  благодарност за целата поддршка која ни ја давате во изминатите 9 години.

Период на промоција: 1 Април – 31 Мај 2024 година.

Повеќе новости
Претходно Како да започнете со штедење на пари и управување со Вашите финансии
08.04.2024

Штедењето на пари е важна навика која може да ви помогне да ги остварите вашите финансиски цели и да ја осигурате вашата финансиска стабилно...

Види повеќе
Следно Затоа што секој од нас е херој !
12.04.2024

Заедно, можеме да направиме позитивно влијание и да создадеме поздрав, посреќен свет за сите.

Види повеќе