Оваа нова година подароците одлично се вклопуваат со желбите на луѓето!

23.11.2022

Со М Кеш Македонија оваа празнична сезона е многу посакавуана, а подароците лесно се вклопуваат во секој дом. Цели два месеци пред Божиќ, клиентите на компанијата сега можат да учествуваат во специјална кампања која ќе трае до 31 декември. Секој што ќе земе кредит за време на промотивниот период, автоматски учествува во наградна игра за една од 10 елки со гоолеми украси, x3 Smart TV и главна награда Ваучер-Викенд за двајца во Маврово!. Секоја недела со специјално извлекување се избираат среќни добитници кои ќе уживаат во посакуваните подароци, а на последното извлекување на 5 јануари, ќе го извлечеме името на среќниот добитник за главната награда. Сите победници ќе бидат објавени на нашата веб-страница во делот на ДОБИТНИЦИ. 

Веќе повеќе од 7 години, М Кеш е доверлив партнер на стотици илјади Македонци кои во нас наоѓаат можност за финансиска помош без оглед на нивната моментална финансиска и социјална состојба. Со јасни и транспарентни услови, клиентите на компанијата можат лесно да ги задоволат своите финансиски потреби и да бидат смирени дека имаат што да стават на маса и под дрвото за празниците. Што е позадоволувачко во празничната сезона од давање повеќе моменти на радост и возбуда.

Повеќе новости
Претходно Совети за полесно и поедноставно постигнување на финансиските цели
07.11.2022

Животот во вашите 30 -ти години понекогаш може да изгледа хаотичен, малку неорганизиран, многу зафатен и всушност предизвикувачки (но нели с...

Види повеќе
Следно Какво е чувството да добиеш голема новогодишна елка, баш пред нова година
29.11.2022

Во месец ноември израдувавме 10 семејства со гооолема елка и еден тон украси! Промоцијата веќе создава вистинска зимска сензација кај оние ...

Види повеќе