Време е за неверојатни летни авантури со М КЕШ!

31.05.2024

Летото е време за приказни, сончеви зраци и безброј авантури. Но, дали знаете што уште може да биде дел од вашето летно сценарио? Доколку сакате да го направите ова лето незаборавно, М КЕШ има нешто специјално подготвено за вас!

Од 01 Јуни до 31 Август, секој наш клиент кој ќе земе кредит во предвидениот период, ќе има можност да освои една од 13-те скари, специјално избрани само за вас!

За некои, ова ќе биде перфектен дополнителен придонес за нивните летни забави, додека за други можеби ова ќе биде почетокот на нова летна авантура. Не чекајте! 

Придружете ни се и ова лето направете ги вашите соништа реалност!

Не заборавајте, летото е време за безгрижни моменти и нови искуства, а М КЕШ е тука да ги направи истите уште поубави и забавни! Со М КЕШ вашето лето ќе биде навистина незаборавно. 

Ве очекуваме!

Повеќе новости
Претходно Меѓународниот Ден на Човечките Ресурси
15.05.2024

Отворен ден за вработување

Види повеќе
Следно Tribute Concert Tose Proeski: Еден Ден Посветен на Легендата
07.06.2024

Спонзориран од М КЕШ, настанот не беше само концерт, туку и ден на споделување на спомени за вечниот Тоше. Со почеток на крводарителската ак...

Види повеќе