Затоа што секој од нас е херој !

12.04.2024

Во М Кеш, горди ја обележавме нашата 9-годишнина со значаен чин на враќање. Како дел од нашата посветеност на корпоративната општествена одговорност, денеска организиравме крводарителска акција за нашите вработени.

На овој значаен ден, нашите колеги имаа можност да учествуваат во спасоносен чин со дарување крв. Секоја донација има потенцијал да спаси живот и да направи видлива разлика во животите на оние на кои им е потребна. 

Со организирање на оваа акција за дарување крв, имаме за цел да ја поттикнеме културата на давање и емпатија меѓу членовите на нашиот тим, а истовремено да имаме опипливо влијание врз здравјето на другите. Ние веруваме дека малите дела на љубезност можат да брануваат нанадвор, создавајќи бран на позитивност и поддршка. 

Овој настан е еден од многуте примери за нашата посветеност да придонесеме со позитивни примени во општеството. Додека го славиме нашиот 9-ти роденден, да ја прославиме и можноста да спасиме живот. Заедно, можеме да направиме позитивно влијание и да создадеме поздрав, посреќен свет за сите.

Повеќе новости
Следно Една насмевка по една. М Кеш, од срце и со љубов.
30.04.2024

Колку малку е потребно за да се измами една детска насмевка? За нас, одговорот е - сè од срце. Нашата компанија М Кеш продолжува да го с...

Види повеќе