Летото е време за приказни, сончеви зраци и безброј авантури. Но, дали знаете што уште може да биде дел од вашето летно сценарио? Доколку сакате да го направите ова лето незаборавно, М КЕШ има нешто специјално подготвено за вас!Од 01 Јуни до 31 Август, секој наш клиент кој ќе земе кредит во предвиде...
Види повеќе
Буџет за четири свадби и еден погреб
01.01.1970
Филмот \"Четири свадби и погреб\" е миленик на неколку генерации, и една од причините е тоа што ни покажува живот како ш...
Види повеќе