Дали си спремен за 5-ка? Бидејки ние сме!5 добитници, 5 000 денари, секоја недела во наредните 9 недели. Правилата се едноставни. Со секој земен кредит во предвидениот период вие автоматски станувате потенцијален добитник и дел од извлекувањето. Период: 1ви Септември – 31ви Октомври, ...
Види повеќе
Доделување на главната награда од 100.000 денари
23.06.2023
Денес, во просториите на М Кеш Македонија генералниот директор на компанијата г-ѓа Бјанка Катру
Види повеќе
Добитници роденденска наградна игра - 6 коло
05.06.2023
Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и послед ите пет добитници на 10.000 денари како и добитникот на...
Види повеќе
Добитници роденденска наградна игра - 5 коло
25.05.2023
Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и првите пет добитници на 10.000 денари од петтото коло од нашат...
Види повеќе
Добитници роденденска наградна игра - 4 коло
19.05.2023
Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и последните пет добитници на 5.000 денари од четвртото коло од ...
Види повеќе
Извлечени добитниците од третото коло од роденденската наградна игра
08.05.2023
Со големо задоволство ве информираме дека ги извлековме и третите пет добитници на 5.000 денари од третото коло од нашат...
Види повеќе
Извлечени се и вторите пет добитнци од роденденската наградна игра
28.04.2023
Со огромно задоволство ве информираме дека ги извлековме и вторите пет добитници на 5.000 денари од второто коло од наша...
Види повеќе
Пари до дома – нов продажен канал под брендот М Кеш
26.04.2023
М Кеш започнувајќи од овој месец ја воведува новата услуга Пари до дома – Мобилен кредитен консултант.
Види повеќе
Извлечени се првите пет добитнци од роденденската наградна игра
20.04.2023
Со огромно задоволство ве информираме дека ги извлековме првите пет добитници на 5.000 денари од првото коло од нашата г...
Види повеќе