Дали си спремен за 5-ка? Бидејки ние сме!5 добитници, 5 000 денари, секоја недела во наредните 9 недели. Правилата се едноставни. Со секој земен кредит во предвидениот период вие автоматски станувате потенцијален добитник и дел од извлекувањето. Период: 1ви Септември – 31ви Октомври, ...
Види повеќе
Како може online купувањето да биде побезбедно? /Дел 1/
06.06.2017
Сакаш да купуваш online и секогаш ги бараш најповолните зделки во интернет просторот? А дали знаеш како да купуваш прави...
Види повеќе
Зависностите на 21-от век и колку се опасни истите
24.04.2017
Технологијата се развива со секој изминат ден и големите компании се натпреваруваат со што да го привлечат интересот на ...
Види повеќе
Пласман на врвот на онлајн платежните системи
24.04.2017
Решивме да направиме краток опис на најмногу користените и популарни системи за вршење на онлајн плаќања.
Види повеќе
Најдобрите начини како брзо да изградиш кредитна историја
24.04.2017
Доброто кредитно досие е критичен фактор за градење на финансиска стабилност, стекнување на ново живеалиште или купување...
Види повеќе
Пролетено реновирање - идеи, инспирации и олеснувања
24.04.2017
Пролетта е насекаде околку нас, се’ е поживо и посвежо. И бидејќи ова е најпогодната сезона за поправки или освежување н...
Види повеќе
Трендовите во онлајн пазарувањето во 2017 година
19.04.2017
2016 година е веќе во минатото. Таа беше година исполнета со предизвици и иновации во трговијата.
Види повеќе
Велигден ВО СВЕТОТ
10.04.2017
Воскресението Христово е еден прекрасен празник како за православните христијани, така и за католиците.
Види повеќе
Како да управуваш со своите финансии со помош на висинскиот буџет? /дел 2/
21.03.2017
Откако веќе го избра вистинскиот метод за планирање на приходите и расходите, ќе преминеме на конкретно изготвување на б...
Види повеќе
Како да управуваш со своите финансии со помош на висинскиот буџет? /дел 1/
21.03.2017
За да знаеш добро да управуваш со паричните средства, препорачливо е да се водиш од еден правилно подготвен буџет.
Види повеќе