Летото е време за приказни, сончеви зраци и безброј авантури. Но, дали знаете што уште може да биде дел од вашето летно сценарио? Доколку сакате да го направите ова лето незаборавно, М КЕШ има нешто специјално подготвено за вас!Од 01 Јуни до 31 Август, секој наш клиент кој ќе земе кредит во предвиде...
Види повеќе
Извлечени се и последните тројца добитници на супер кафемат
03.04.2023
Со задоволство ве информираме дека по софтверски пат ги извлековме и последните тројца добитници од наградната игра
Види повеќе
Извлечени се петтиот и шестиот добитник на кафемат
24.03.2023
Со задоволство ве информираме дека по софтверски пат ги извлековме петтиот и шестиот добитник од нашата наградна игра
Види повеќе
М Кеш го одбележа Меѓународниот ден на среќата
23.03.2023
На 20 март вработените во М Кеш го одбележаа Меѓународниот ден на среќата со низа дружења и активности
Види повеќе
Извлечен е четвртиот добитник на кафемат
17.03.2023
Со задоволство ве информираме дека по софтверски пат го извлековме и четвртиот добитник од нашата наградна игра со која ...
Види повеќе
Најдобрите велигденски дестинации во Европа за 2023 година
29.03.2023
Бидејќи Велигденските празници се на самиот праг, во нашиот нов блог пост ќе зборуваме за најдобрите и најпосакуваните д...
Види повеќе
Извлечен е третиот добитник на кафемат
10.03.2023
Со задоволство ве информираме дека по софтверски пат го извлековме и третиот добитник на супер кафемат со секоја апликац...
Види повеќе
Извлекување на првите двајца добитници за кафемати
03.03.2023
Со задоволство ве информираме дека по софтверски пат извлековме двајца добитници од нашата наградна игра со која можеш д...
Види повеќе
Лесно како песна! Земи кредит до 31 март и можеш да освоиш супер кафемат!
16.02.2023
Со секој кредит до 31 март можеш да освоиш супер кафемат!
Види повеќе
Луксузни подароци за скапоцен празник!
06.02.2023
Секој месец имаме повод за некакво славење и наградување кон фановите на Facebook. Овојпат, во месец февруари, имаме пре...
Види повеќе