Дали си спремен за 5-ка? Бидејки ние сме!5 добитници, 5 000 денари, секоја недела во наредните 9 недели. Правилата се едноставни. Со секој земен кредит во предвидениот период вие автоматски станувате потенцијален добитник и дел од извлекувањето. Период: 1ви Септември – 31ви Октомври, ...
Види повеќе
Како да се забавувате и да заштедите пари во исто време?
01.12.2022
Кога станува збор за заштеда на пари, првиот трошок што треба да се намали е забавата. Одење во кино, патување, излегува...
Види повеќе
Какво е чувството да добиеш голема новогодишна елка, баш пред нова година
29.11.2022
Во месец ноември израдувавме 10 семејства со гооолема елка и еден тон украси! Промоцијата веќе создава вистинска зимска...
Види повеќе
Оваа нова година подароците одлично се вклопуваат со желбите на луѓето!
23.11.2022
Со М Кеш Македонија оваа празнична сезона е многу посакавуана, а подароци лесно се вклопуваат во секој дом.
Види повеќе
Совети за полесно и поедноставно постигнување на финансиските цели
07.11.2022
Животот во вашите 30 -ти години понекогаш може да изгледа хаотичен, малку неорганизиран, многу зафатен и всушност предиз...
Види повеќе
Оваа зима наградна лудорија со М Кеш!
01.11.2022
Земи кредит до 31 декември и можеш да освоиш СУПЕР НОВОГОДИШНИ НАГРАДИ!
Види повеќе
Интервју за 24HR со нашата раководителка на сектор Човечки Ресурси
25.10.2022
Нашата раководителка на Човечки Ресурси, во интервју за 24HR, раскажува за вредностите на групацијата на која што пр
Види повеќе
М Кеш Македонија се приклучи кон иницијативата Скопје без глад-Македонија без гл...
21.10.2022
На ден 20.10.2022 година, се вклучивме во акцијата #СкопјеБезГлад #МакедонијаБезГлад и дониравме 23 кг риба, кеси и тањи...
Види повеќе
Пари, кога сакаш и каде сакаш
15.09.2022
Личната услуга дома, ја разликува услугата што М Кеш ја нуди од стандардните начини на обезбедување кредит.
Види повеќе
За есен тип-топ, освој од М Кеш ЛАП ТОП!
13.09.2022
Земи кредит до 31 октомври и освој 1 од 5 лаптопи!
Види повеќе