Дали си спремен за 5-ка? Бидејки ние сме!5 добитници, 5 000 денари, секоја недела во наредните 9 недели. Правилата се едноставни. Со секој земен кредит во предвидениот период вие автоматски станувате потенцијален добитник и дел од извлекувањето. Период: 1ви Септември – 31ви Октомври, ...
Види повеќе
М Кеш со хуманитарна велигденска донација
18.04.2023
По повод велигденските празници М Кеш донираше хуманитарни пакети со неопходни намирници, храна и средства за социјално ...
Види повеќе
Славиме роденден и даваме пари!
10.04.2023
Славиме 8-ми роденден и даваме пари!
Види повеќе
М Кеш со голема крводарителска акција по повод Светскиот ден на здравјето
07.04.2023
Денес 7 април, на годишнината на основањето на Светската здравствена организација, се обележува Светскиот ден на здравје...
Види повеќе
Извлечени се и последните тројца добитници на супер кафемат
03.04.2023
Со задоволство ве информираме дека по софтверски пат ги извлековме и последните тројца добитници од наградната игра
Види повеќе
Извлечени се петтиот и шестиот добитник на кафемат
24.03.2023
Со задоволство ве информираме дека по софтверски пат ги извлековме петтиот и шестиот добитник од нашата наградна игра
Види повеќе
М Кеш го одбележа Меѓународниот ден на среќата
23.03.2023
На 20 март вработените во М Кеш го одбележаа Меѓународниот ден на среќата со низа дружења и активности
Види повеќе
Извлечен е четвртиот добитник на кафемат
17.03.2023
Со задоволство ве информираме дека по софтверски пат го извлековме и четвртиот добитник од нашата наградна игра со која ...
Види повеќе
Најдобрите велигденски дестинации во Европа за 2023 година
29.03.2023
Бидејќи Велигденските празници се на самиот праг, во нашиот нов блог пост ќе зборуваме за најдобрите и најпосакуваните д...
Види повеќе
Извлечен е третиот добитник на кафемат
10.03.2023
Со задоволство ве информираме дека по софтверски пат го извлековме и третиот добитник на супер кафемат со секоја апликац...
Види повеќе